Thursday, 5 April 2012

my beloved 99 sisters n brothers!

Alhamdulillah,walaupun aku berada 8000 km jauh dari keluarga tersayang,but here,in moscow i just found such a beloved group of new family.fathiah,katy,ain,fatin,jannah,muni,wani,ezza,kak malyn,aisar,shamsul,alif,amar,zen..they're my family here!perkenalanku dengan dorang merupakan 1 anugerah dan nikmat yang sangat berharga.tanpa dorang,siapalah aku di sini.tanpa dorang juga,mungkin aku x dapat bertahan dengan life kat sini..

group 99,we're always together..
saat diri ini terjatuh,pasti ada tangan yang menghulur.saat diri ini tersesat,pasti ada tangan yang membimbing.dan saat diri ini terluka,pasti ada tangan yang mengubati.no matter what happen,the bond betwen us will not easily broken down!
sepanjang bersama family baru,banyak aktiviti yang dah kami buat sama2..antaranya........^^
celebrate birthday wani 


devinosta devit

histology class


ni fathiah punya.....

burger king!haa
and shamsul was the king of the day

ready?

haih,.apa khabar ea awek aku kat malaysia?

together we stand

muka happy time kelas ruski xde


ai katy......?!!

dan banyak lagi aktiviti..

bersama dorang sebagai 1 family merupakan saat terindah buat diriku.Alhamdulillah,Alhamdulillah,Alhamdulillah!to all 99 members,thanks for being a part of my life here.semoga Allah berkati perjuangan kita bersama.future doctors to be>>2017


uhibbukum fillah! :)
amin

1 comment:

  1. and this is a vey COOL post!!!
    Sayang korang!!!!!

    ReplyDelete